Азық-түлік және азық-түлік өндірісіндегі жұмыс орындары Қостанайда

Тұрақты жарнамалар
Қостанай
Асханаға арналған кухонный қызметкер, автовокзал. Кесте 8:00-ден 20:00-ге дейін, күнделікті ақы 9000 теңге.
1 550 000 Тнг.
Қостанай
Бохум, Германияда жапсырмалар өндірісінде жұмыс. Ресми жұмысқа орналасу, сағаты 13€. Тегін тұрғын үй ұсынылады.
Қостанай
10-12 адамға обед дайындау үшін жартылай жұмыспен айналысатын аспаз. Жұмыс кестесі икемді.
130 000 Тнг.
Қостанай
Костанай, ас үйде жұмыс; Толық жұмыс күні; Орта білім; Тәжірибе талап етілмейді; Тіл білу.
Қостанай
Асханаға алмастырмалы графикпен нан пісіруші қажет. Жалақы 11000 теңге, жұмыс кестесі 2/2, зиянды әдеттерсіз.
250 000 Тнг.
Қостанай
Толық жұмыс күнімен официанттарды іздейміз. Айлық жалақы 150 000 теңгеден 250 000 теңгеге дейін.
120 000 Тнг.
Қостанай
Асхана қызметкері: тазалау, дезинфекция, санитария, стерилизация, тағам дайындау.
350 000 Тнг.
Қостанай
Официанттар мен бармендер қажет, тәжірибесіз, икемді жұмыс уақыты, тегін тамақтану және жетілдіру.
300 000 Тнг.
Қостанай
Кондитерлік маман қажет, тәжірибесі немесе білімінің болуы. Мансаптық өсу және 300 000 ₸-ге дейін жалақы. Тұрумен қамтамасыз етіледі.
216 000 Тнг.
Қостанай
Асханаға ас үй қызметкері қажет. Тәжірибе міндетті, зиянды әдеттерсіз, жұмыс уақыты 8:00-ден 18:00-ге дейін.
850 000 Тнг.
Қостанай
Конвейерге обвальшылар қажет: тиімді жұмыс, жақсы шарттар, тамақ және тұрғын үй.
280 000 Тнг.
Қостанай
Кафеде шашлычшыны іздейміз: ұқыптылық, тәжірибе талап етілмейді. Жұмыс күндері: бейсенбі-жексенбі.
300 000 Тнг.
Қостанай
Кафе тәжірибелі ыстық цехтың аспазын іздейді, әйелдер үшін 25-50 жас аралығы, жақсы жұмыс кестесі, жалақы 300 000 ₸ дейін.
250 000 Тнг.
Қостанай
Ресто-Барға даяшы іздейміз: байланысқа қабілетті, ұқыпты, қызмет көрсету тәжірибесі бар. Шарттар: 14:00-ден 02:00-ге дейін жұмыс, тегін көлік қызметі мен тамақпен қамтамасыз етеміз, міндетті түрде тазалық сақтап, униформа кию қажет. Жалақы 170 000-нан 200 000 ₸-ға дейін. Икемді жұмыс кестесі.
225 000 Тнг.
Қостанай
Гарячі цехи́ қызметкерін іздейміз, 3-6 жылдық тәжірибесі бар, еуропалық және шығыс асханасында. Жалақы 200-225 мың ₸. Толық жұмыс уақыты.
15 000 Тнг.
Қостанай
Жылдам тамақ дайындау үшін тәжірибелі аспаз іздейміз: донер, қанаттар, наггетстер. Табыс 10 000 - 15 000 ₸/сағат.
300 000 Тнг.
Қостанай
Ресторан комплексіне аспаз керек: ыстық тағамдар, салқын тағамдар мен таңғы ас үшін. Жалақы 250 000 ₸-дан басталады.
250 000 Тнг.
Қостанай
220 000 Тнг.
Қостанай
Кондитерлік цехқа нан пісіретін маман іздейміз. Жұмыс уақыты: 8:00-20:00, демалыс күндері - сенбі және жексенбі. Ресми түрде еңбекке орналастыру қамтамасыз етіледі.
300 000 Тнг.
Қостанай
Тәжірибесі бар наубайшыны іздейміз, жұмыс 5/2, жалақы 220 000 ₸-дан басталады, ресми жұмысқа орналастыру.
310 000 Тнг.
Қостанай
Заречный қаласында пекарь болып жұмыс: ауысымды жұмыс кестесі, 300,000 ₸-дан бастап тұрақты жалақы. Тіркеусіз сұхбаттасу.
300 000 Тнг.
Қостанай
Офисқа таза ұстауға қабілетті қыз керек, сервировка жасау, тазалық жұмыстарын жүргізу және сусындар дайындау үшін. Әлеуметтік пакет ұсынылады.
200 000 Тнг.
Қостанай
Кулинарияға аспаз-пекарь мен кондитер қажет. Айына 200 000 ₸, толық жұмыс уақыты.
180 000 Тнг.
Қостанай
Кафеде жауапты даяшылар қажет. Толық жұмыс уақыты, 3/3 график. Оқытумен және тамақпен қамтамасыз етеміз.
270 000 Тнг.
Қостанай
Кондитер іздейміз: торттар мен печеньелерді әзірлеу, 5/2 жұмыс кестесі, әлеуметтік пакет, жалақы 250-270 мың теңге.
Қостанай
Асханаға аспазшы, 2/2, 07:00-21:00, айлық жалақы 10000 теңге. Зиянды әдеттерсіз, сыйлықақы.
85 000 Тнг.
Қостанай
Костанадағы буфетчик жұмысы. Толық жұмыс күні, орта білім, 1-3 жылдық тәжірибе.
85 000 Тнг.
Қостанай
Костанайда қызмет көрсету саласындағы жұмыс, ресми толық және жартылай жұмыс уақыты, 3 жылдан астам тәжірибе, орта-арнайы білім.
400 000 Тнг.
Қостанай
Фастфуд кафе аспазы, жалақы 150-400 мың тг, ауысымды жұмыс кестесі, толық жұмыс күні.
250 000 Тнг.
Қостанай
Типографияға баспа цехына стажер қажет. Оқу, логикалық ойлау дағдылары талап етіледі. Жалақы 200 000 - 250 000 ₸. Толық жұмыс күні.
150 000 Тнг.
Қостанай
Суши Лосось-ке аспаз қажет, жұмыс кестесі 2/2, жалақы 10000 теңге. Тамақтандыру және жұмыс берушінің есебінен тасымалдау.
290 000 Тнг.
Қостанай
Кафе/ресторанға даяшы және бармендер іздейміз. Икемді жұмыс кестесі, тегін тасымалдау, күнделікті ақы төлеу.
100 000 Тнг.
Қостанай
Костанайда ас үй қызметкерін іздейміз! Тазалау, ыдыс жуу, тұрақты жалақы және тамақтану.
120 000 Тнг.
Қостанай
Костанада асхана жұмысшысы қажет. Уборка, ыдыс жуу, уақытылы жалақы, жұмыс берушіден тағам берілетін болады.
250 000 Тнг.
Қостанай
Тауар жууға арналған қызметкер қажет. Жұмыс уақыты: 8:00-ден 16:30-ға дейін, апта сайын жалақы төлеу, тегін түскі ас, тасымалдау қызметі.
Қостанай
Лагунадағы асхананың толық жұмыс күніне арналған пекары қажет. Жұмыс кестесі - 5/2, демалыс күндері - сенбі және жексенбі.
13 000 Тнг.
Қостанай
Ыңғайлы пиццерияда достық командаға пиццерист іздейміз. Тәжірибе қажет емес, оқытуды қамтамасыз етеміз.
200 000 Тнг.
Қостанай
Костанайдағы аспаз қажет, тұратын орын ұсынылады. Жалақы 150-200 мың ₸. Толық жұмыс күні, толық еңбекпен қамту.
330 000 Тнг.
Қостанай
Костанада официанттар мен бармендерді іздейміз. Икемді график, оқыту, күнделікті төлем.
120 000 Тнг.
Қостанай
Костанайдағы аспаз. Толық жұмыс күні. Орта арнайы білімі бар. 1-3 жылдық тәжірибе.
450 000 Тнг.
Қостанай
Суши шеберлері мен пицца дайындаушыларды тәжірибесі бар мамандар іздейміз. Бәсекеге қабілетті жалақы, толық жұмыс күні, достық ұжым.
500 000 Тнг.
Қостанай
Суши дайверы қажет! Доставка қызметіне арналған аспаз. Икемді график, оқыту, достарыммен жұмыс істеймін.
650 000 Тнг.
Қостанай
Санкт-Петербургтегі аспаз жұмысы. График 6/1, жалақы 2970 рублден бастап. Шарттар: оқыту, тамақтану, тұру.
240 Тнг.
Қостанай
ТРЦ Марттағы restoranға ыстық цехтың аспазын іздейміз. График 2/2, бір ауысым үшін жалақы - 15 000 теңге.
210 000 Тнг.
Қостанай
Салаттар дайындайтын аспазды 40 жасқа дейін, 2/2 ауысымдық кестемен ТРЦ МАРТ мейрамханасына іздейміз. Жалақы 200 000 ₸.
15 000 Тнг.
Қостанай
Командаға суши шефін іздейміз. Тәжірибе маңызды емес, оқыту қамтамасыз етіледі. Тұрақты жұмыс, мансаптық өсу.
240 000 Тнг.
Қостанай
Нан пісіру цехіндегі жұмыс. Оқыту, күндік жалақы 8500 тг бастап, жұмыс уақыты 8:00-18:00, икемді демалыс күні.
Қостанай
Маяковского 105 мекенжайындағы кафе үшін 7/7 ауысымдық кестемен толық жұмыс істейтін бармен іздейміз.
290 000 Тнг.
Қостанай
Костанайдағы аспаздар даярлауы: 2/2 график, жалақы 290 000 ₸-ға дейін, тегін киім және оқыту.
330 000 Тнг.
Қостанай
Әлемдік деңгейдегі аспазды 08:00-18:00 жұмыс кестесімен іздейміз, жалақысы 280,000 - 330,000 ₸.
350 000 Тнг.
Қостанай
Шашлычник, жалақы 200-350 мың ₸, толық жұмыс күні сағат 8-ден 19-ға дейін. Толық жұмысбастылық.
350 000 Тнг.
Қостанай
Суши жеткізу үшін сушист іздейміз, тәжірибе міндетті емес. Маңыздысы - жұмыс істеуге ниет. Ж/қ 200 000 ₸-дан басталады.
300 000 Тнг.
Қостанай
Түнгі сменадағы наубайшы, самса мен чебурек дайындау; тәжірибе артықшылық, жалақы 250,000 ₸-дан бастап.
350 000 Тнг.
Қостанай
1С тәжірибесі бар технолог қажет. Жалақысы 250 000 - 350 000 ₸. Толық жұмыс уақыты.
Сүзгі
- Тнг.
Добавь свое резюме

Қоғамдық тамақтану саласында жұмыс істегісі келетіндердің барлығына денсаулық тілегім келеді! Бұл әрекет қолдың ептілігін, реакциялардың жылдамдығын, физикалық күш пен жақсы көруді қажет етеді. Өнім шығаратын немесе келушілерге қызмет көрсететін адамдар ұқсас. Егер сіз ас үйдің иісін жақсы көретін болсаңыз, адамдарға жағымды және жігерлі болғыңыз келсе, онда сіз міндетті түрде тамақтануға байланысты мамандықты таңдай аласыз). Қайсысы? Төмендегі тізімнен біле аласыз.

Жұмыс аспазшы

Аспаз-тамақ дайындау бойынша маман. Сонымен қатар, оның міндеті: өнімдердің жарамдылық мерзімін тексеру, оларды кесу, ұсақтау немесе тазарту. Мейрамханада аспаз болу оңай болмауы мүмкін. Онда әдетте өз ісінің кәсіби аспазшысы қажет. Алайда, мейрамханадағы аспаз көбінесе барлық тағамдардың процесін бақылайды, азық-түлік сатып алуға, мәзір жасауға қатысады.

Аспаз ретінде жұмыс істеу-сұранысқа ие, өйткені ол тұрақты және жақсы табыс әкеледі. Алайда, бос орын аспаз адамнан зейінді, денсаулықты (аспаз 10-12 сағат бойы аяқтарында тұруы керек), есте сақтауды (рецепттерді жатқа білу маңызды), тазалық пен эстетикалық талғамды талап етеді. Иә, аспаз болып жұмыс істеу мамандықтардың шығармашылық санатына жатады. Көбінесе кафеде, ауруханада, балабақшада немесе асханада аспаз қажет. 

Мамандығы ас үй қызметкері 

Ас үй қызметкері ас үйде жұмыс істейтінін бәрі біледі. Ол не істейді? Міне, оның істер тізімі:

1. Өнім жасау үшін шикізат әкеліңіз

2. Шағын тапсырмаларды орындау (банкті, пакетті ашады)

3. Ас үй жабдықтарын, мазмұны бар жәшіктерді алып жүріңіз (аздап

бұл тасымалдаушы болады)

4. Сөрелерді, лас ыдыстарды жуыңыз

5. Тамақ дайындауға көмек көрсету

6. Көкөністерді тазалаңыз... 

Жұмысшы бүкіл жұмыс күнін аяғымен өткізетінін қабылдау керек, сондықтан жұмыс қиын. Оның міндетті түрде санитарлық кітапшасы болуы керек.

Мұндай міндеттермен, өкінішке орай, ас үй жұмысшысы салыстырмалы түрде аз жалақы алады. Бірақ егер жұмысқа орналасу өте қиын болса, онда сіз бұл опцияны қарастыра аласыз. 

Даяшы болып жұмыс істеу

Даяшы болып жұмыс істеу қандай? Ең маңызды тапсырма - келушілерден тапсырысты қабылдау және үстелге дайын тағамдарды ұсыну. Сонымен қатар, даяшы қонақтардың мәзірге қатысты кез-келген сұрақтарына жауап беруі, пайдаланылған ас құралдары мен ыдыстарды алып тастауы, келушілерді есептеуі, үстелге қызмет етуі керек...

Оның кәсібі перспективалы, өйткені қызмет көрсету саласы әрдайым дамып келеді. Жұмыс адамдармен үнемі қарым-қатынасты қамтиды, сондықтан кез-келген мекемеге келесі жеке қасиеттері бар даяшы қажет:

- ізгі ниет;

- күлімсіреу;

- адалдық;

- еңбекқорлық;

- стресске төзімділік;

- қарым-қатынас. 

Кафедегі даяшы бос кестеде жұмыс істейтіні және қарапайым студент бола алатындығы танымдық. Бұл жерде даяшы жиі қажет, өйткені үлкен "айналым"орын алады. Кәсіби жұмысшылар негізінен элиталық мекемелерде жұмыс істейді және жалақыларына риза.

Кафедегі жақсы даяшы клиент қанағаттануы және жағымды уақыт өткізуі үшін оған байланысты барлық нәрсені жасайды, ал жаман адам адамдардың тәбеті мен кешін бұзады. 

Ыдыс жуғыш

Атауынан ыдыс жуғыш машинаның өз жұмысын стакандар мен табақтарды қалдықтардан тазартумен, сондай-ақ ыдыс-аяқты жуумен және дезинфекциялаумен байланыстыратыны белгілі болды. Бұл жерде күрделі ештеңе жоқ, бірақ жалақы өте төмен. Ыдыс жуғыш машинаның артықшылығы-оны негізгі жұмыспен біріктіруге болады және арнайы білім қажет емес.

Буып-түюші

Орауыш бос жұмыс орындарын бөлшек саудада, бөлшек сауда орындарында немесе өндірістік циклдар сатысында таба алады. Орауыш бір уақытта ораушы + жинақтаушы бола алады. Оның жұмысына сөмкелерден сусымалы ингредиенттерді пакеттерге орау немесе заттарды салмағы, атауы бойынша орау кіруі мүмкін. 

Бос орынды өлшеп ораушыны жұмысқа қабылдау кезінде медициналық кітапшаның, халаттың және қолғаптың болуы міндетті шарт болып табылады. Бастапқыда бұл қиын жұмыс емес сияқты көрінуі мүмкін, бірақ адам оған үйреніп, бейімделу үшін белгілі бір дағдыларға ие болуы керек.

Наубайшы болып жұмыс істеу

Наубайшы-нан өнімдерін пісірумен айналысатын орта буын маманы. Ол наубайхана жабдықтарындағы шикізаттың қартаю процесін бақылайды, қамырды дайын пішіндерге жайып, пештегі өнімдердің дайындығын тексереді. Нағыз наубайшы-түпкілікті өнімнің күйін анықтай алатын кәсіби маман! Ол лайықты ақша тауып, мансабын құра алады (тіпті өзінің наубайханасын ашады). 

Наубайшы ретінде жұмыс істеу ұқыпты, төзімді, сау адамдарға жарайды. Пісіруді жақсы көретін адамдар жұмысқа тұра алады, бірақ егер оларда созылмалы аурулар, инфекциялар, қант диабеті болмаса және тиісті білімі болса ғана.

Кондитер аспазшысы ретінде жұмыс істеу

 Кондитер сөзінің атауында көптеген адамдар кәмпиттермен байланысты. Иә, ол олармен кремдер, пирожныйлар, десерттер, торттар сияқты әрекеттесе алады. Кондитер аспазшы дәмді аспаздық шедевр жасау үшін ингредиентті қанша, қандай көлемде және қайда қосу керектігін жақсы біледі! 

Кондитерлік дүкенде жұмыс істеу өте қызықты! Бұл аспаздыққа құмар және дамыған қиялы бар адамдарға жарайды. Кондитерлік цехта жұмыс істеу қажет:

Ингредиенттердің дұрыс сақталуын қамтамасыз ету

Жеке компоненттерді дайындау

Нақты рецепттер бойынша өнімдерді дайындау

Тәттілердің әдемі дизайны және т. б.

Кондитер аспазының жұмысы танымал болды және солай болып қала береді. Онымен сіз өзіңіздің шығармашылық идеяларыңызды жүзеге асыра аласыз және қызметтің жаңа қызықты бағыттарын байқап көре аласыз. Өмір туралы айтатын ештеңе жоқ, үй кез-келген идеяға қуанады! 

Бармен

Бармен алкогольді және алкогольсіз сусындармен жұмыс. Айтыңызшы, ол неге соншалықты ақкөңіл?! Бірақ ол негізінен харизматикалық, стресске төзімді, сүйкімді, дипломатиялық және коммуникативті болуы керек. Егер бармен коктейльдерді стакандарға (отпен, шейкерлермен) керемет түрде құя алса, бұл өте жақсы болады. Қызықты жұмысы үшін ол лайықты табыс табады!

Сондай-ақ, бұл мамандықтың бір түрі бар-бұл буфет

Егер біреу жұмысқа орналасқысы келсе бармен жұмыс, содан кейін ол алкогольді жақсы білуі керек, бірақ оны жұмыс орнында тұтынбауы керек! Тәжірибелі адам еш қиындықсыз: сусынның рецептурасын жасай алады, жеңіл тағамдарды сатады, ыстық және салқын сусындар дайындайды, клиенттермен сөйлесуді қолдайды.

Қасапшы

Қандай" қорқынышты " сөз қасапшы, онымен байланысты көптеген стереотиптер бар. Бұл кәсіптің өкілі жануарларды союмен айналысады, содан кейін олардың өлекселерін сойады. Ол үшін, кем дегенде, ол жануарлардың анатомиялық құрылымын, өнімдердің рецептурасын білуі керек. Ет кесуші сиыр, жылқы еті, тауық еті немесе қой расп орап, турап, турап алуы керек... Мұның бәрін мамандандырылған мекемеде немесе бірден кәсіпорында оқуға болады. 

Ет кескіштің дене бітімі мықты болғаны жөн, Әйтпесе 60 кг жас жігіттің 6 тонна етпен ауысым жасайтыны немесе 70 килоға шыдайтыны көрінбейді. 

Лепщица

Тұшпара мен тұшпараны мүсіндеу сынақ өнімдеріне дайындықтар дайындайды және дайын рецепттерге (хинхали, мантия, тұшпара, тұшпара) сәйкес тағамдар дайындайды. Қажет болса, қызметкерлерге тамақ дайындай алады. 

Мүсіншінің медициналық кітабы, осы саладағы тәжірибесі немесе бейіндік білімі болуы керек. Оның белсенділігі, зейіні, жауапкершілігі бағаланады, өйткені өндірісте Автоматты желілермен жұмыс істеу керек. Уақытша жұмыс ретінде бұл бос орынды қарастыруға болады, бірақ мансаптық өсуге үміттенбеу керек. 

Барбекю 

"Барбекю қажет" деген жазуды сирек кездестіруге болады, бірақ бос орын шынымен де бар. Адам шикізат пен ингредиенттердің сапасын бағалай алады, тағамды дұрыс сақтайды, тағамның дайындығын анықтайды, тағамды термиялық өңдеуге дайындайды деп күтілуде. 

Кебаб ақылы курстардан немесе өндірісте дайындықтан өту арқылы кебаб, стейк дайындауды үйрене алады. Алайда, тәжірибелі білікті маман болу үшін сізде тәжірибе болуы керек

қоғамдық тамақтану саласындағы жұмыстар және аспаз мамандығы бойынша диплом. 

Кафелерде, мейрамханаларда, фаст-фуд нүктелерінде барбекю қажет. Егер адам жақсы жұмысшы болса, онда оның жалақысы орташадан жоғары болады және ешқашан жұмыссыз қалмайды. Және әрқашан тоқ болады!) 

Пицца

Дәмді және шырынды пицца пицца жасаушыдан алынады. Пиццер илейді, қамырды илейді, үстіңгі жағын алады, тұздықтар жасайды және тамақ пісіреді. Егер оның дәм сезімі, жұмыс істеуге деген желыласы және экспериментке дайындығы болса, мақтауға тұрарлық. 

Пиццер ретінде жұмыс істеу лайықты деп саналады. Сіз пиццаиоло немесе аспаз білімінсіз тамақтану орнына жұмысқа тұра аласыз. Дегенмен, тәжірибе мен тәжірибе үлкен рөл атқарады. Ашылатын пиццерияларға аз жұмыс тәжірибесімен жетуге болады. Пиццер ретінде жұмыс істеу сізге тұрақты және лайықты табыс табуға мүмкіндік береді. 

Бариста жұмысы 

Бариста кофе жасау үшін қажетті ингредиенттерді қолдана отырып, клиенттің тапсырысын нақты орындайды. Ол ең талапшыл және қанағаттанбаған тұтынушыны кофеге де, қызметке де қанағаттандыруы керек. 

Бариста жұмысы адамның сыртқы келбетін, әзіл-оспақ сезімін, ізгі ниетін білдіреді. Бұл оптимист + психолог + клиенттерге арналған Дос! Бариста бос жұмыс орындары әр қалада бар. Ояту сусынының жанкүйерлері жұмыс істей алады, оны шексіз ішеді және сүйікті саласында дами алады! Сондай-ақ, бариста жұмысынан адам икемді жұмыс кестесін және орташа жалақыны алады. 

Дистрибьютор ретінде жұмыс істеу

Дистрибьютор ретінде жұмыс істеу еңбек биржасында аз бағаланады. Бірақ бұл жұмыс тәжірибесі жоқ жастарға (мектеп оқушыларына, студенттерге), тіпті кәмелетке толмағандарға да жұмысқа қосылуға мүмкіндік береді. Асханадағы дистрибьютор оқудан шықпай жұмыс істей алады.

2021 жылы Қостанайда жұмыс берушілерге бухгалтерлер, шаштараздар, балабақша тәрбиешілері, мұғалімдер, орта медициналық қызметкерлер, жылжымайтын мүлік агенттері және т. б. қажет болады. knopka.kz.

Жоғарыға