Наубайшы жұмысы, кондитер қажет Қостанай облысында

Тұрақты жарнамалар
155 000 Тнг.
Қостанай
Тәжірибелі нан пекерін іздейміз, нан және булочкаларды пісірумен айналысатын, еңбекқор және жауапты. Жалақы 150-155 мың ₸. Толық жұмыс күні, сенбі күні демалыс.
240 000 Тнг.
Қостанай
Біздің асханаға пирожоктар мен беляштi пісіретін пекарь қажет. Құрметті жалақы, толық жұмыс күні.
10 200 Тнг.
Қостанай
Тәжірибелі кондитер қажет, құмды қамыр мен пісірілген кондитерлік өнімдерді дайындау дағдылары бар.
350 000 Тнг.
Қостанай
200 001 Тнг.
Қостанай
Түнгі ауысымға наубайшылар қажет, 2/2 кесте бойынша, айлық жалақы 200000₸, тәжірибе міндетті.
170 001 Тнг.
Қостанай
Пекарняға тазалықшы қажет: жұмыс кестесі 2/2, жалақы 170,000 ₸, толық жұмыс уақыты. Пекарняда тазалау жұмыстары.
220 000 Тнг.
Қостанай
Тәжірибелі пекарь іздейміз. Жұмыс кестесі 2/2, ауысымына 12000 тг. Ресми рәсімдеу, тамақтандыру.
270 000 Тнг.
Қостанай
Ресторанға 1-3 жылдық тәжірибесі бар пекарь қажет. Ресми жұмысқа орналастыру, әлеуметтік пакет, жалақы 270 000 ₸.
270 000 Тнг.
Қостанай
Ресторанға кондитер іздейміз! Жұмыс тәжірибесі 1–3 жыл. Толық жұмыс күні, ауысымдық график 2/2. Жалақы 270 000 ₸.
200 000 Тнг.
Қостанай
Кремді өнімдер үшін кондитер-декоратор іздейміз. Оқыту мүмкіндігі бар, жалақы 200 000 ₸ бастап.
300 000 Тнг.
Қостанай
Түнгі сменадағы наубайшы, самса мен чебурек дайындау; тәжірибе артықшылық, жалақы 250,000 ₸-дан бастап.
275 000 Тнг.
Қостанай
Асханаға пекарь: тұрақты жалақы, әлеуметтік пакет, мансаптық өсу. 1 жылдан астам тәжірибе.
350 000 Тнг.
Қостанай
Толық жұмыс күнінде кондитер қажет, жұмыс кестесі 6/1, жалақы 300 000 - 350 000 ₸.
290 000 Тнг.
Қостанай
Сладкарды іздеудеміз, тәттілерді дайындау үшін. График 5/2, жалақы 150,000 теңгеден басталады. Ресми жұмысқа орналастыру.
300 000 Тнг.
Қостанай
Кондитерлерді іздейміз, тәжірибесі бар және жоқ, оқыту, жалақы 250 000 ₸ бастап, жұмыс кестесі 5/7, KSK.
300 000 Тнг.
Қостанай
Кондитер қажет, десерттер даярлау үшін. икемді жұмыс графигі және 300 000 ₸ дейін табыс.
184 000 Тнг.
Қостанай
Пекарь-блинщиці із тәжірибесі, тұрақты жалақымен және ауысымды кестемен іздейміз. Ресми жұмысқа орналастыру.
Сүзгі
- Тнг.
Добавь свое резюме

Наубайшының жұмысы

Наубайшы-орта арнаулы немесе жоғары оқу орнының дипломы бар, нан-тоқаш өнімдерін, соның ішінде ассортименттегі нанды пісіретін білікті маман. Ол сондай-ақ рецепттерді әзірлейді немесе бұрыннан бар нәрселерді алады. 


Мамандықтың ерекшеліктері

Ежелгі заманнан бері наубайшы болып жұмыс істеу қамырмен, оған белгілі бір пішін берумен және дайын өнімді пеште пісірумен байланысты. Егер біздің ата-бабаларымыз негізінен үйде нан пісірген болса, онда наубайхана өндірісінің пайда болуымен бұл мамандық ХХ ғасырдың басында кеңінен таралды.

Қазіргі уақытта Қазақстанда наубайшы бос жұмыс орындары сұранысқа ие. Бірақ жұмыс берушілерге, әдетте, барлық қажетті дағдылар мен дағдыларды меңгерген жұмыс тәжірибесі бар наубайшылар қажет.

Өтініш берушінің Мұқият, жауапты, ұқыпты келбеті, жақсы иісі мен дәмі болуы маңызды.

Айта кету керек, наубайшы қиын жұмыс. Ол міндетті:

- шикізатты жүктеп, қамыр илеуге арналған жабдықты іске қосыңыз;

- дайын қоспаның қартаю уақытын бақылау;

- жақындаған қамырды қалыптарға жайыңыз;

- оларды пешке салыңыз және өнім дайын болғанға дейін уақыт бойынша пісіріңіз.

Көптеген ғасырлар бойы наубайханада жұмыс істеу ешқашан толық механикаландырылмаған. Технологиялық құбырда да бірқатар операцияларды қолмен жасау керек. Мысалы, "пигтейльдерді" тоқып, ойықтарды жағыңыз.

Сонымен қатар, наубайшы тұрақты ыстыққа, ұн шаңымен күнделікті байланысқа, микротолқынды пештердің сәулеленуіне байланысты жұмыс орындары.


Наубайшы кондитер

Бұл шебер вагон. Ол ұнмен ғана емес, сонымен қатар көптеген қоспалар мен консерванттармен де жұмыс істейді. 

Наубайшы кондитер нағыз Кәсіпқойларға арналған жұмыс. Бұл маманның міндеттеріне Шикізатты қабылдау, оның сапасын тексеру, қоймада дұрыс орналастыру және сақтау кіреді. 

Қамырды дайындау және пісіру технологиясын сақтаудан басқа, ол дайын өнімдерді безендірумен және оларға тартымды көрініс берумен айналысады. 

Бос орын наубайшы кондитер әдетте келесі талаптарды қояды:

- дайындалған жартылай фабрикаттар мен дайын пісірудің сапасын бақылау;

- нан өнімдерін сыртқы ақауларға тексеру;

- орау машиналарын қолдана білу және қолмен орау.


Жұмыс тандыр

Бұл жағдайда азиялық тағамдардың негіздеріне ие наубайшы қажет. Жұмыс монотонды болса да, белгілі бір дағдыларсыз және рецепт туралы білімсіз жасай алмайсыз. Бұл жағдайда наубайханада жұмыс тек қалыптау және тандырды пайдалану мүмкіндігі болып табылады. Қамыр мұнда әдетте дайын болады. 

Тандыр тек есептегіштің жаңа піскен нанмен уақтылы толтырылуын қадағалап, талданған кезде жаңа партиялардан тауар қосу керек.

Сонымен, хабарландыру беру наубайшы ретінде жұмыс іздеу сізге қай мамандық сәйкес келетінін нақтылау керек.


Негізгі міндеттері

Көлемі мен қуатына қарамастан кез-келген өндіріс үшін наубайшы монотондылыққа үйреншікті операцияларды қажет етеді, ерте тұрып, аяғына көп уақыт жұмсауға дайын.

Көбінесе шағын асханалар мен мейрамханаларға аспазшы наубайшы қажет. Мұндай әмбебап маман мен түскі ас дайындай алады, ал наубайханада жұмыс істеу оған таңқаларлық емес.

Мамандардың барлық санаттары үшін негізгі талаптардың қатарына мыналарды атауға болады:

- заңнаманы білу;

- ұйымның ішкі тәртібі мен нұсқаулықтары;

- ұсақ бөлшекті және диеталық өнімдердің рецептурасын меңгеру;

- шикізатты дайындау және пісірілген ұн өнімдерін алу;

- пештер мен науаларды таза ұстау;

- оларды пісіруге дайындау;

- пештің дұрыс жұмыс режимін қолдау;

- дезинфекциялық іс-шаралар жүргізу.


Табыс деңгейі

Ұлттық тағамдардың ерекшеліктеріне байланысты Қазақстанда наубайшы іздеп, наубайханада жұмыс іздеп жүрген хабарландырулар бірдей таралған.

Жеке адамдар көбінесе жұмыс ұсынады наубайшы тұрғылықты жерімен.

Сонымен, жақсы шебер әрдайым жұмысқа орналаса алады және олар айтқандай, нансыз қалмайды. Оның тестпен жұмыс жасау шеберлігі мен шеберлігі көбінесе өнімнің қаншалықты тез сатылатындығына, демек, сауда нүктесінің пайдасының өсуіне байланысты.

Сонымен қатар, нағыз кәсіпқой өз ісін оңай ашып, өзінің тұрақты клиенттеріне жаңа піскен нан мен "кондитер" бере алады.

Қазақстанда наубайшылар айына шамамен 80-ден 112 мың теңгеге дейін табыс табады. Мұның бәрі оның біліктілігіне және өнімді сату жылдамдығына байланысты.