Ұйымның атауы:Товарищество с ограниченной ответственностью "Президент Отель
Меншік нысаны:ЖШС
Жұмыс кестесі:толық күн
Талап етілетін білім:арнайы орта
Мамандығы бойынша талап етілетін еңбек өтілі:1-3 жыл
Нан пісірушінің қызметтік міндеттері
Санитарлық нормаларды сақтау – гигиена ережелерін қатаң сақтау және жұмысқа жарамсыз ауруларды анықтау үшін медициналық тексеруден өту.
Материалдарды таңдау – нан-тоқаш өнімдерін өндіруге арналған сапалы шикізатты таңдау.
Формалау және пісіру – нан-тоқаш өнімдерін технологияларға сәйкес формалау және пісіру.
Рецептура құру – әртүрлі нан-тоқаш өнімдеріне арналған рецепттерді әзірлеу және құрастыру.
Өндіріс жағдайларын бақылау – пекарлық камераларда қажетті температуралық және бу режимін сақтау.
Құрал-жабдықтарды басқару – пеш конвейерінің жұмыс жылдамдығын реттеу.
Еңбек тәртібін сақтау – ішкі еңбек тәртібі және еңбек қорғау ережелерін орындау.
Тазалау және дезинфекция – құрал-жабдықтарды тазалау, дезинфекциялау және жұмыс орнын жинау.
Құжаттамалық есеп жүргізу – техникалық құжаттаманы жүргізуді қамтамасыз ету.
Сапа стандарттарын білу – қызмет көрсету сапасын жоғарылату үшін ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 халықаралық стандарттарын білу.
Управлялка жүйесін әзірлеуге қатысу – сапа менеджменті жүйесін жетілдіруге қатысу және стандарттардың сақталуын бақылау.
Нан пісірушінің жұмысы жоғары біліктілікті және жауапкершілікты талап етеді, себебі нан-тоқаш өнімдерінің сапасы тұтынушылардың денсаулығына тікелей әсер етеді.