Жүгіру жұмысы, даяшы қажет в Астане - Нұр-Сұлтанда

Тұрақты жарнамалар
350 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Ас мәзірі үшін қыз-келіншек-кассир керек. Жалақы 300-350 мың ТР. Толық жұмыс күні.
1 100 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Мейрамханаларда банкеттерге арналған официанттар керек. Икемді жұмыс кестесі, сағаттық ақы, премиялық жағдайлар.
700 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Клиенттермен байланыс орнатуға және динамикалық жұмысқа бейім белсенді даяшы іздейміз. Жалақы 500-700 мың ₸.
270 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Асханаға бөлуші, күнделікті жалақы 10,000 ₸. Жұмыс кестесі 6/1, сағат 07:30-дан 18:00-ге дейін.
220 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Отбасылық фаст-фуд желісіне күнделікті төлеммен раннерлер қажет. График 6/1, өзгермелі ауысымдар. Тегін тамақ пен тасымалдау қамтамасыз етіледі. Айлық табыс 210 000 ₸ бастап.
350 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
5-жұлдызды отельге аспаздар мен официанттар қажет. Ас мәзірімен жұмыс, сыйлықақылар мен оқыту мүмкіндіктері.
280 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Кафе Точкада официант ретінде жұмыс, жайлы атмосфера, достық ұжым, жалақы 220 000 теңгеден басталады.
190 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Астана қаласында Раннер қызметіне 18 жастан асқан жігіттер қажет. Жұмыс кестесі 6/1, ал айлық жалақы 8000 теңгені құрайды.
350 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Официанттар 18+: жалақы 250-350₸, толық жұмыс күні, күнделікті ақы төлеу, толық жұмыс уақыты.
3 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Астанадағы официанттарды іздейміз. Табыс 3000₸ + 5%. Толық жұмыс уақыты, толық күндік жұмыс.
1 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Біз 5-жұлдызды қонақ үйлерде таңғы ас пен банкеттерде жұмыс істейтін официанттарды іздейміз. Қызметкерлерге төлем 900-1000 тг/сағат.
280 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Кофейняға тәжірибесі бар бариста-официант қажет. Жұмыс кестесі: 5/2. Жалақы: 280 000 ₸ дейін.
260 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Біздің фаст-фуд мейрамханасына көмекші официанттар қажет. Жалақы 208 000 - 260 000 ₸.
65 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Халал кафеде официант- runner-лер қажет. Жұмыс кестесі 5 күн, 2 күн демалыс; күніне 3 сағат. Жалақы 60 000 теңге/ай.
200 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Астана қаласындағы мейрамханаға жедел түрде официанттар қажет, жасы 18-ден жоғары, тәжірибе талап етілмейді.
300 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Суши-барға икемді графикпен, 200-300 мың ₽ жалақысы бар, қоғамдық тамақтандыру саласында жұмыс тәжірибесі бар официант қажет.
800 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Тәжірибелі даяшыны корей мейрамханасына қабылдаймыз. Жұмыс кестесі 2/2, тұрақты жалақы, достық ұжым.
300 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Демалыс базасында бассейн аймағын қызмет көрсету үшін официант іздейміз. Жалақы 300 000 ₸, тамақтану және жұмыс орнынан жеткізу.
250 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Тәжірибелі аңца іздейміз, ауыспалы кестемен 2/2. Жалақы 200 000 - 250 000 ₸, тамақтану және жеткізу қамтылған.
305 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Кафеде тәжірибелі официант қажет. Төлем 10 000 ₸ күніне, зиянды әдеттерсіз.
320 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
Астана қаласындағы GULIANI мейрамханасына официанттар қажет. Жұмыс кестесі: толық жұмыс күні, жалақы 200-320 мың ₸.
1 000 Тнг.
Астана - Нұр-Сұлтан
16 жастан асқан официанттарды Ibis қонақүйінде таңғы асқа жұмысқа шақырамыз. Сағаттық жалақы 900-1000 ₸. Жартылай жұмыспен қамту, ауысымдық кесте.
250 000 Тнг. айда
Астана - Нұр-Сұлтан
АЙЫНА / ЖК Бильярдный клуб толық күн Работа начинается с 12.00 до 00.00 тамақтану/асхана бар, тасымалдау бар
Сүзгі
- Тнг.

Даяшы болып жұмыс істеу

Даяшы-латын тілінен аударғанда жақсылық дегенді білдіреді. Бұл адамдар қазақстанның ірі және шағын елді мекендерінің маңызды инфрақұрылымдық құрамдас бөлігі болып табылатын қоғамдық тамақтану орындарына келушілерге қызмет көрсетеді. 

Сонымен қатар, дағдарыстар мейрамханалардың, кафелердің, асханалардың жұмысына әсер етпейді, ал даяшы бос жұмыс орындары оларда тұрақты түрде пайда болады.

 

Мамандықтың ерекшеліктері

Даяшы стандартты тұтынушыларға қызмет көрсетуді қамтитын жұмыс: тапсырыстарды қабылдау, есептеу, түскі астан кейін үстелдерді ретке келтіру, оларға қызмет көрсету және басқа келушілердің келуіне дайындық.

Көбінесе даяшылар жұмыс берушілерге неғұрлым тартымды және күлімсіреген қызметкерлер ретінде қолайлы. Өйткені, келушілер кафеге тамақ ішіп қана қоймай, сүйікті қызымен сөйлесуге де келеді.

Мұндай мекемелерге, әдетте, даяшылар қажет, олар, басқалармен қатар, майлықтарды, дастарханды уақтылы ауыстырады, залды ретке келтіреді, әрдайым үй-жайларды мерекелік банкетке дайындауға қатысуға дайын. 

Өтініш беруші даяшы ретінде жұмыс істеу оңай емес екенін түсінуі керек, ал қарапайымдылықтың артында көптеген тұзақтар жасырылған. 

Хабарландыру беру: біз даяшыны іздейміз, жұмыс беруші көбінесе үміткердің жақсы тәрбиесі мен барлық қызмет көрсету кәсіпорындарының постулатын сөзсіз қабылдауын білдіреді-клиент әрқашан дұрыс!

Осылайша, жұмыс даяшысы, олар айтқандай, әлсіздер үшін емес.

Барлық қоғамдық тамақтандыру мекемелері қарым-қатынас психологиясын білетін, барлық сұрақтарына сыпайы жауап бере отырып, қонақтармен сөйлесуді қолдай алатын даяшыны қажет етеді. 

Жұмыс орнына қарамастан-мейрамханада даяшы, кафеде даяшы-ол кез-келген жағдайды бұзуы керек, сондықтан келуші жеке қызметке риза болады.

Тағамдар мен сусындарды таңдау бойынша нақты кеңестер, клиент жасаған тапсырыстың соңғы сомасын есептеу, есептеуді алу – мұның бәрі осы қызметкерлердің міндеттеріне кіреді.

Даяшылардың зақымдалған ыдыс-аяқ үшін, сондай-ақ Қызмет көрсететін үстелдің арқасында қашып кеткен жосықсыз клиенттер үшін материалдық жауапкершілігін ұмытпау керек.

Дегенмен, нағыз кәсіпқойдың басты міндеті-әрбір келушінің жақсы көңіл-күйі және тамақтану орнына барғаннан кейін жағымды тәжірибе.

Осындай шағын мекемелерде аспазшы даяшы клиенттерге өздері дайындаған тағамдарды ұсынғанды жөн көреді. Бұл таңқаларлық емес, өйткені дәмді нәрсені жеуге әуесқойлармен Тікелей сөйлесу арқылы ол өзінің шеберлігін жетілдіреді және тұрақты клиенттерді қалай қуантуға болатындығы туралы білім алады.

Даяшылар мұндай мекемелердің бет-әлпеті мен жаны деп бекер айтылмаған. Ешқандай талғампаз тағамдар клиенттерді нашар қызмет көрсетілген жерге оралуға мәжбүр етпейді.

 

Негізгі міндеттері

Қазақстанның еңбек нарығында даяшы болып жұмыс істеу әрдайым жеткілікті. Сонымен қатар, көптеген мекемелерге өз даналығын үйрету үшін тәжірибесі жоқ даяшы қажет. Сонымен қатар, бұл жұмыс кез-келген оқу орнында арнайы білім мен дайындықты қажет етпейтіндіктен. Дегенмен, кәсіби шеберлердің мысалында тәжірибе жинау және қарым-қатынас шеберлігін шыңдау үшін даяшының көмекшісі лауазымынан осы салада еңбек жолын бастаған дұрыс.

Тамақтану орнының көлемі мен класына қарамастан, даяшы:

- мәзірді (әсіресе қымбат мейрамхана болса) және онда көрсетілген барлық тағамдарды дайындау технологиясын шарлау жақсы;

- келушілердің залда орналасуы туралы айқын көрнекі жадыға ие болу;

- қонақтардың сұрақтарына дереу және сыпайы жауап беру; 

- тапсырыстың қорытынды сомасын тез және қатесіз санаңыз;

- үлкен плюс-шет тілдерін білу.

Қызметкердің мейірімді, ұстамды болуы, айқын дикциясы мен ұқыпты келбеті болуы, кез-келген адамға, тіпті ең қиын мінезімен де көзқарас таба алуы маңызды.

 

Табыс деңгейі

Даяшының бос орны көбінесе тамақтанудың желілік нүктелерінде ашылады, мұнда келушілердің трафигі өте үлкен. Мұнда студенттер мен бос емес жастарға даяшы ретінде толық емес жұмыс күні ұсынылады. Бонус ретінде оларға жақсы кеңестер ұсынылады, ал қолайлы кестені таңдағанда оқу зардап шекпейді. Мұнда әрдайым даяшы қажет, оның жалақысы негізінен клиенттердің өздері төлейді.

 Қазақстанда осы кәсіп шеберлерінің орташа табыс деңгейі 108,4 мың теңге және одан да көп.

Жоғарыға