Блендер - түрлері, негізгі функциялары, артықшылықтары

12.03.2022

Тағамды шайқауға / араластыруға / ұсақтауға арналған асүйдегі тамаша көмекші блендер болып табылады.

Бұл құрылғы сізге мүмкіндік береді:
1. Көкөністерді, жемістерді, ірімшікті, жаңғақтарды және басқа жартылай қатты және қатты тағамдарды ұсақтаңыз
2. Крем, мусс, коктейль және т.б.
3. Картоп пюресі мен жармаларды араластырыңыз
4. Әртүрлі эмульсияларды дайындаңыз
5. Мұзды жару

Жақында блендер осы құрылғының ықшамдығы мен функционалдығына байланысты танымал бола бастады. Ол араластырғышқа қарағанда көбірек мүмкіндіктерге ие, бұл оны тағамдық процессорға жақындатады. Дегенмен, соңғысынан айырмашылығы, ол аз орын алады және оны шкафтарға оңай қоюға, сөреге қоюға және т.б.

Блендердің түрлері
Блендердің екі түрі бар:

Суға бататын. Бұл ұзын таяқша тәрізді құрылғы. Жоғарғы жағында қуат сымы мен басқару түймелері, ал төменгі жағында пышақтары бар саптама орналасқан. Мұндай араластырғыштың артықшылығы — шағын өлшемді кез келген ыдыста жұмыс істеу мүмкіндігі. Дегенмен, оны қолында ұстау керек, сондықтан бұл түрі ұзақ мерзімді әрекетке жарамайды.

Стационарлық. Ол шайқау / ұнтақтау үшін тостаған бекітілген негізден (стендтен) және әртүрлі саптамалары болуы мүмкін құрылғының өзінен тұрады. Мұндай блендер су астындағы араластырғышқа қарағанда көбірек орын алады, бірақ жұмыс кезінде оны ұстаудың қажеті жоқ.

Кейде біріктірілген опциялар бар: бұл оны бекітуге болатын арнайы қопасы бар суасты блендер. Арнайы ыдыста қамшылау/ұнтақтау жүргізілсе, оны қолмен ұстаудың қажеті жоқ. Бірақ құрылғыны кез келген басқа контейнерде пайдалану мүмкіндігі қалады: бұл жағдайда жұмыс әдеттегі су астындағы сияқты жүзеге асырылады.


негізгі сипаттамалары
Ас үй техникасы нарығында әртүрлі сипаттамалары бар араластырғыштардың үлкен таңдауы бар.

Бұл:
Қуат. Әдетте, стационарлық араластырғыштар аз қуатқа ие (300 Вт шегінде), ал суасты құрылғылары үшін бұл көрсеткіш 800 Вт жетуі мүмкін. Құрылғының функционалдығы және қатты компоненттермен күресу мүмкіндігі осы параметрге байланысты.

Қуат түрі. Ең көп таралған модельдер электр желісінен қуат алады, бірақ қайта зарядталатын модельдер де бар.

пышақ материалы. Тот баспайтын болаттан жасалған пышақтары бар блендерді таңдаған дұрыс. Олар төзімдірек, өнімнің барлық түрлерін өңдейді, тоттан зардап шекпейді және ұзақ қызмет етеді.

Дене материалы. Бұл пластик және металл. Бірінші нұсқаның салмағы азырақ және бағасы төмен, бірақ қызмет ету мерзімі қысқа.

Жылдамдықтардың саны. Ең қарапайым араластырғыштар 1-2 жылдамдыққа ие, функционалдық — 5, өте қуатты — 14-15-ке дейін. Осы параметрді пайдалана отырып, пісіру процесін реттеуге болады — қажет болса, оны жылдамдату / баяулату.

Саңылаулардың болуы. Бірден 10 немесе одан да көпке дейін өзгереді. Саптамаға байланысты блендер көмегімен турауға / турауға / араластыруға / ұруға болады.

Ыдыстың көлемі (стационарлық және аралас опциялар үшін). Ол 1,5-2 литр.

Жоғарыда көрсетілген параметрлерге сүйене отырып, сіздің қажеттіліктеріңізге сәйкес келетін араластырғышты таңдауға болады.

Пікірлер: 0
Кіру немесе Қазір тіркеліңіз пікір қалдыру үшін.