Пасха сүзбесін дайындауда алты лайфхак қолданылады

25.03.2022

Пасха сүзбеден жасалған. Ал Пасха торты қамырдан пісіріліп, қант дәндерінің бөліктеріне немесе дәмді кішкентай түрлі-түсті фигураларға себілген.


Пасханы өткізу кезіндегі маңызды сәттер:


1. Мейіз, туралған қабықтың бөліктерін қосуға болады.
2. Ол арнайы нысанда жүзеге асырылады. Оған сары май қосылған сүзбе массасы, қоюландырылған сүт салынады.
3. Жақсырақ (ауалығы үшін) електен салып, ұнтақтайды немесе блендермен араластырады.
4. Үйде жасалған сүзбе құрамы дайындауға өте қолайлы.
5. Хош иісті массаны суспензия түрінде (үш қабатта таза дәке) салыңыз. Кем дегенде 21 сағат ұстаңыз.
6. Түрлі кептірілген жемістерді қолдануға болады. Алдымен оларды ыстық суға батырыңыз.

Пікірлер: 0
Кіру немесе Қазір тіркеліңіз пікір қалдыру үшін.