Жұмыспен қамту түрі:
тұрақты жұмыс
Жалақы кезең ішінде көрсетілген:
АЙЫНА
Аспазшының мамандануы:
Кулинар
Ұйымның атауы:
Этно Кафе Жайлау
Жұмыс кестесінің егжей-тегжейлері:
График работы: 5/2 с 10.00 до 24.00, развозка + питание.
Талап етілетін білім:
жоғары
Мамандығы бойынша талап етілетін еңбек өтілі:
тәжірибесі жоқ
Иелену тамашалаған:
міндетті емес
Еңбек жағдайлары:
тұру/жатақхана беріледі
Вакансия: Су Шеф ұлттық асхана ресторанында
Жалақы: 24000₸ күніне, 480000 - 720000₸ айына (айына 2 рет төленеді)
Жұмыс түрі: Толық жұмыс көлемі
Жұмыс кестесі: 5/2, 10:00-ден 24:00-ге дейін
- Кандидатқа қойылатын талаптар:
- Универсалды маман
- Тамаша ұйымдастырушылық және коммуникациялық дағдылар
- Кулинарлық дағдылар
- Жауапкершілік пен стресске төзімділік
- Командада жұмыс істей білу
- Жасы 23-45 аралығында
- Жұмыс шарттары:
- Кәсіби мамандардан құралған команданың құрамында жұмыс істеу
- Тасымалдау және тамақтану қамтамасыз етіледі
Бұл лауазым ұлттық асхана аясында кулинарлық салада дамытуға ұмтылған және ерекше ұлттық тағамдарды жасауда өз үлесін қосқысы келетіндер үшін тамаша мүмкіндіктер ұсынады.