Вакансия: Повар (Ас мәзірі, аспаздық жұмыс, тамақтану) 87 000 Тнг.
Сүзгі
Қазақстан
Таңдалған ел бойынша іздеу
Таңдалған ел бойынша іздеу
  • Павлодар облысы
  • Ақмола облысы
  • Ақтөбе облысы
  • Алматы облысы
  • Атырау облысы
  • Шығыс Қазақстан облысы
  • Абай облысы
  • Жамбыл облысы
  • Батыс Қазақстан облысы
  • Қарағанды ​​облысы
  • Қостанай облысы
  • Қызылорда облысы
  • Маңғыстау облысы
  • Солтүстік Қазақстан облысы
  • Түркістан облысы
  • Жетісу облысы
  • Ұлытау облысы

Вакансия: Повар (Ас мәзірі, аспаздық жұмыс, тамақтану)

№2070079
Құрылды: 23 мамыр
Мекенжай: Интернациональная 44, Макинск қаласы
Бос орын атауы: Повар
Ұйымның атауы: Государственное коммунальное казенное предприятие "Ясли-сад "Снежинка" города Макинск при отделе образования по Буландынскому району управления образования Акмолинской области"
Жұмыс кестесі: толық күн
Талап етілетін білім: арнайы орта
Мамандығы бойынша талап етілетін еңбек өтілі: 1-3 жыл

Вакансия: Асхана қызметкері

Негізгі міндеттер:

  • Технологиялық жабдықты және инвентарьды санитарлық ережелерге сәйкес белгілеу.
  • Жұмыс процесінде шикі және дайын өнімдер арасындағы байланысты болдырмау.
  • Жуу және дезинфекциялық құралдарды нұсқаулықтарға сәйкес қолдану.
  • Жұмыс орнында нұсқаулықтардың бар-жоғын бақылау және құралдарды белгіленген орындарда сақтау.
  • Дезинфекциялық ерітінділерді қараңғы контейнерлерде сақтау және сақтау мерзімін сақтауды қамтамасыз ету.

Инвентарьды жуу және сақтау процесі:

  • Дайындау котлоидтарын ыстық су мен жуғыш құралдармен жуу.
  • Таза ыдысты стеллаждарда, еденнен кемінде 0,5 м биіктікте сақтау.
  • Пакет киіздер мен ұсақ инвентарьларды жуу ережелерін сақтау.
  • Зақымдалған ыдысты қолданбауды қамтамасыз ету.
  • Инфекциялық аурулар пайда болған жағдайда ыдысты дезинфекциялау.

Тазалау және дезинфекция:

  • Бұқтырма орындарын күнделікті тазалау.
  • Дезинфекциямен жалпы тазалау - аптасына бір рет.
  • Тамақ қалдықтарын белгіленген контейнерлерде жинау.

Гигиеналық нормаларды сақтау:

  • Порционды тағамдардың салмағын мәзірге сәйкес бақылау.
  • Күнделікті дайын өнімнің үлгілерін стерильді ыдыста қалдыру.

Тағамдарды дайындау талаптары:

  • Ет және балық өнімдерін кемінде 5 минут қуырылған күйде дайындау.
  • Пісірілген етті екінші термиялық өңдеуден өткізу.
  • Омлеттер мен жұмыртқаларды дайындау барысында температура режимдерін сақтау.

Бұл вакансия санитарлық нормалар мен тағам дайындау технологиясы ережелерін қатаң сақтауын талап етеді. Бұл шаралар тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етуге және қызмет көрсету сапасының жоғары деңгейін қолдауға бағытталған.

№2070079
Құрылды: 23 мамыр
user2100094147
Пікірлер жоқ
Қазір тіркеліңіз немесе кіру пікір қалдыру үшін.
87 000 Тнг.
Бағаңызды ұсыныңыз Кері қоңырау Контактілер Жазу
user2100094147
Пікірлер жоқ
Сіздің жарнамаңызды көбірек адамдар көргісі келеді ме?
Жарнамаңызды алға жылжытыңыз
Жоғарыға