Бос орын атауы:
Руководитель (управляющий) (в общественном питании)
Ұйымның атауы:
Филиал "Норт Каспиан Оперейтинг Компани Н.В."
Талап етілетін білім:
жоғары
Мамандығы бойынша талап етілетін еңбек өтілі:
3 жылдан жоғары
Лауазым: Азық-түлік қызметі бойынша басшы (басқарушы)
Кандидатқа қойылатын талаптар:
- Жұмыс тәжірибесі: азық-түлік ұйымдарында кемінде 5 жыл.
- HACCP жүйелері: азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қауіптер мен критикалық бақылау нүктелерін талдау жүйелерін енгізу және аудит жүргізу бойынша білім мен тәжірибе болуы керек.
- Азық-түлік қауіпсіздігі бойынша оқыту: кіріспе инструктаждан бастап, HACCP бойынша біліктілікті арттыру курсарына дейін оқыту тәжірибесі.
- Санитарлық нормаларды білу: Қазақстан Республикасында қолданыстағы санитарлық нормалар мен ережелерді терең түсіну.
- Қазақстан Республикасы заңнамасы: денсаулық сақтау, еңбек және қоршаған ортаны қорғау саласындағы заңнамаларды жақсы білу.
- Мұнай-газ саласындағы тәжірибе: азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету мәселелерін шешу тәжірибесі, мұнай-газ өнеркәсібінде (кемінде 2 жыл).
Жұмыс орны: Атырау облысы, Атырау қаласы